Kreativ og idérig

Jeg er super kreativ og idérig – i det hele taget helt forrygende til at skrive tekster, der virker. Jeg elsker nye udfordringer og har tit alternative løsningsforslag parat.

Dygtig tekstforfatter

Jeg har skrevet virkelig mange tekster i løbet af min karriere – så jeg betragter mig selv som værende en del af ‘Superligaen’ i den disciplin.

Fantastisk underviser

Jeg har undervist en del i løbet af min karriere, så jeg synes efterhånden, jeg er blevet en rigtig god underviser. Jeg har både undervist i skriftlig kommunikation og brugen af CMS-systemer.

God kollega og selvkørende

Jeg er super selvkørende og elsker at igangsætte og udvikle nye ting og sager. Jeg har en god humor og et godt humør, er en god kollega, og jeg er af den opfattelse, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Aktiv fritid

Jeg elsker at spille golf og tennis – og så kan jeg godt lide at fiske lidt en gang imellem, når vejret er til det. Jeg er også en habil WordFeud-spiller, og spiller gerne mod flere venner samtidig. Jeg er desuden engageret i frivilligt arbejde – f.eks. som sekretær og kommunikationsansvarlig for foreningen Odsherred Ballet og Opera (OBO).